Een ogenblik geduld a.u.b.

Help ons Staat van Rijnmond te verbeteren!

door Shanna Levenswaard
Het platform Staat van Rijnmond verzamelt al bijna 30 jaar gegevens over de milieu- en leefomgeving in de Rijnmondgemeenten. Op dit platform kunt u data raadplegen over belangrijke thema's, zoals luchtkwaliteit, geluidsoverlast, bodemkwaliteit en gezondheid. De indicatoren die op de website gepresenteerd worden geven een beeld over de leefomgeving in de Rijnmondregio. Ook regiogemeenten kunnen met elkaar vergeleken worden.

Staat van Rijnmond is voortdurend bezig om het platform verder te ontwikkelen en beter aan te laten sluiten op de behoeften van inwoners in de regio. Met uw feedback hopen we waardevolle inzichten te verzamelen die ons zullen helpen het platform nog verder te verbeteren.

Interesse om mee te doen?
Of u nu dagelijks te maken heeft met milieukwesties of gewoon geïnteresseerd bent in de leefomgeving, we nodigen u van harte uit om uw mening met ons te delen via deze enquête! Het invullen van de enquête duurt +/- 8 minuten.

Staat van Rijnmond is een samenwerkingsproject van alle gemeenten in de Rijnmondregio, gemeente Goeree-Overflakkee, GGD Rotterdam-Rijnmond, de provincie Zuid-Holland, het Havenbedrijf Rotterdam en DCMR Milieudienst Rijnmond.