Een ogenblik geduld a.u.b.

Nieuws

Laatste nieuws

 • -

  Help ons Staat van Rijnmond te verbeteren!

  Het platform Staat van Rijnmond verzamelt al bijna 30 jaar gegevens over de milieu- en leefomgeving in de Rijnmondgemeenten. Op dit platform kunt u data raadplegen over belangrijke thema's, zoals luchtkwaliteit, geluidsoverlast, bodemkwaliteit en gezondheid. De indicatoren die op de website gepresenteerd worden geven een beeld over de leefomgeving in de Rijnmondregio. Ook regiogemeenten kunnen met elkaar vergeleken worden.
 • -

  Staat van Rijnmond workshop tijdens de Atlas Leefomgeving Werkconferentie 2023

  De Atlas Leefomgeving Werkconferentie 2023 vindt plaats op 14 september in Rotterdam. Tijdens de Atlas Werkconferentie verzorgt DCMR Milieudienst Rijnmond een workshop over Staat van Rijnmond.

 • -

  Staat van Rijnmond is vernieuwd!

  Staat van Rijnmond, dé digitale databank met informatie op het gebied van het milieu en de leefomgeving in de Rijnmondregio is doorontwikkeld. Alle antwoorden op je vragen over de staat van het milieu in jouw gemeente kun je hier nog steeds vinden, maar dan nóg makkelijker.

 • -

  Nieuwe indicatoren in 2022

  Staat van Rijnmond heeft dit jaar niet stilgezeten. Samen met de experts van de samenwerkingspartners (o.a. Rijnmond gemeenten, GGD, Havenbedrijf Rotterdam, en Provincie Zuid-Holland)  zijn er nieuwe indicatoren bedacht die meer informatie geven over het milieu en de leefomgeving in de Rijnmondregio.